БългарскиЗа нас

Пласт Колект ООД е основана през 2013 година  и започва своята дейност в сферата на производство и търговия с индустриални материали.

Предлаганата продуктова гама се състои от инженерни пластмаси, поливинил хлорид, термопластични еластомери, калциеви карбонати, нано композитни материали, топло и електропроводими материали, водонабъбващи и хидрофилни термопласти.Предлагаме  на нашите клиенти разработване на рецептури за специфични материали, удовлетворяващи техните  очаквания.

Фирмата ни стартира дейност в сферата на рециклирането и внедрява оборудване за преработка на пластмаси. Производствената база е разположена в град Хаджидимово на площ от 7000 квадратни метра.

От 2013 г. фирмата ни е ексклузивен представител на едни от най-големите производители на Калциев Карбонат на балканския полуостров – IONIAN KALK S.A и CARBOKAL S.A.. Основна дейност на компанията е добив и преработка на аморфен и кристален Калциев Карбонат, талк и гранулати с изключително висока белота. Компанията притежава кариери и заводи  намиращи се в регионите Миниес на остров Кефалония, Мандра Атина и Кавала северна Гърция.

През 2014 г. фирмата започва да предлага и висококачествени термопластични материали (TPE, TPV). Произвеждат се специални съединения, включително термопластични еластомери ( ТPE), нанокомпозити , специални мастербачи, хидрофилни еластомери. Разработват се материали по заявка на клиента.

Предлагаме и следните марки индустриални пластмаси : Santoprene,Hostalen,Hostacom, Hostaform, Durethan, Ultramid, Delrin, Zytel, Magnum, Terluran, Elix, Novodur, Makrolon, Lexan.

Цели

 

Целта ни е да развиваме ноу-хау и технологии, фокусирани върху удовлетворяване изкисванията на клиентите, да разработваме и предлагаме нови продукти като в това време даваме своя принос към устойчивото ни развитие като част от икономиката на България.

Мисия

 

Даваме приоритет на удовлетвореността на клиентите, дефинираме потребности и очаквания от клиентите , предлагаме правилните решения, помагаме за опазването на околната среда и обогатяваме живота на общностите, сред които развиваме дейност.

Визия

 

Да предлагаме най-качествените продукти с добавена стойност; да се превърнем във водещ производител в сектора; да бъдем съзнателно предпочитан партньор; да развиваме и добиваме висока стойност на марката; да удовлетворяваме на очакванията на клиентите и да реагираме адекватно при всякакви ситуации.

Устойчиво развитие

Целта на устойчивото развитие е да удовлетвори потребностите на човешката цивилизация, същевременно да се запазят естественият баланс в околната среда и да се опитваме да създаваме възможност за задоволяване на потребностите на бъдещите ни поколения.

 


Връзка с нас

   Tel: +359 876 100 669

   Tel: +359 878 218 034

   Fax: +359878 218 032

 plastcollect@plastcollect.eu

 elena.djevreva@plastcollect.eu

 

Последвайте ни

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin